HEST I TRÆNING

Barbara var i tilridning to måneder. Sød hoppe, der til tider var meget stærk for ejeren. Efter halvanden måned gik Barbara fint i alle gangarter, og ses her i slutningen af forløbet i galop uden hovedtøj.

Træningen af din hest


Når din hest er i træning herude, trænes den på lige fod med alle mine egne heste. Den passes og plejes, efter alle kunstens regler, og vi bruger god tid på at være om den enkelte hest.

Din hest trænes 5 x om ugen, når den er i træning.
Det er hovedsagligt mig der står for træningen af hestene, med hjælp fra min dygtige ansatte, Julie.


Vi går ind for træning på hestens præmisser, med fokus på at hestens krop og hoved er med. Vi tror på at heste lærer bedst, når de er trygge, rolige og har et godt, stabilt udgangspunkt. Vi går meget op i det gode grundarbejde, den gode bygning af kroppen og at hesten altid syntes det er sjovt at være sammen med mennesker i træningen.


Vi har gode tur muligheder med både midtbystrafik, skov og landeveje, tæt på.

Zeus var en unghest i træning for voldsom adfærd, efter en mislykket tilridning. Efter to måneder kunne han med lethed styres rundt i alle gangarter uden konflitk adfærd. Her ses hans voldsomme adfærd før ankomst.

Opstaldning


Alle træningsheste opstaldes på Hestehøj Ridecenter, som jeg driver.
Du kan frit vælge mellem at have din hest gående i løsdrift eller boks og du kan desuden frit vælge mellem at have din hest gående alene, eller sammen med andre heste.

Vi mener at alle heste er forskellige, og har forskellige behov - derfor tilbyder vi også flere forskellige opstaldningsmuligheder.


På stedet har vi to løsdrifte til træningshestene, 15 bokse, 20 x 60 ridebane, samt 14 x 30 ridehus. Vi har desuden gode turmuligheder tæt på.


Her er et roligt staldmiljø i en ældre stald, med højt til loftet og god udluftning. Hestene tildeles wrap efter behov, og står på en bund af hemp/træpiller.

Herkules var en 2 års kæmpe fyr, der var i træning for at lære flere grundlæggende ting, og specielt for at blive bedre i trafikken. Han var i træning en måned, og som i kan se her sluttede han opgaven af til UG.

Få din hest i et anderledes træningsforløb...


Det er ikke let, at overlade sit kæreste eje i andre menneskers hænder. Vi gør derfor alt hvad vi kan for at gøre forløbet så behageligt for både hest og ejer.


Vi har flere forskellige pakker og løsninger, så de kan tilpasses hestens behov.
Vi tilbyder blandt andet tilridninger, adfærdstræninger, genoptræning, videreuddannelse, træning af føl/page og meget mere.


Har du noget spørgsmål, så tøv endeligt ikke med at kontakte os!

Trofast var en følsom islænder fyr, der var i genoptræning efter en skade, og efter ikke længere at ville have rytter på ryggen. Han var i træning i tre måneder og kom langsomt i topform igen.

Gode udgangspunkt


Vi anbefaler altid at din hest er tjekket for kropslige problemer, specielt hvis ens hest er i træning pga. adfærdsproblemer.

Vi tilbyder dog også flere typer af behandlinger, blandt andet KST.


Som en del af træningsforløbet kan du desuden for 1300kr., bestille en dyrlægeundersøgelse og kiropraktisk gennemgang, så du er sikret, at din hest har det bedste udgangspunkt for træningen.


Din hest har eget foder med, så den ikke skal tilvænnes nyt foder ved flytning. Ønsker du at skifte foder, eller mistænker du, at foderet er en del af din hests problemsstilling, tilbyder vi en gratis skræddersyet foderplan, fra Nordic Horses foderkonsulenter.

Prins kom i træning, efter mange mislykkede tilridninger. Han gik i panik så snart nogen lænede sig henover ryggen på ham. Efter tre måneders intensiv træning, ses han her med sin 12 årige ejer på ryggen, helt afslappet.

Priser & Booking


Hvis du ønsker at booke en plads til din hest, så kontakt mig pr email mail@camillastormont.dk eller telefon 28 89 94 34.
Så sender jeg kontrakt og yderligere information. 

Vi anbefaler at booke 3-4 måneder i forvejen, men skriv gerne og hør om vi har plads.


Prisliste:
Standard pris for hest i træning: 5500 kr

Prisen stiger pt. 1/4 til 6000kr pr måned.


Prisen er inkl. fællesfold med løsdrift, wrap og strøelse.

Ved booking betales 1000kr i depositum.


Tilkøbs muligheder:
Boks: 500 kr
(Tilbydes ikke fra 15. maj - 15. september)

Enefold: 500 kr

Dyrlæge/Kiropraktor tjek: 1300 kr

Kunderne siger..


Line, ejer af ung islænder i tilridning

Jeg har lige hentet min 4 års hjem fra tilridning hos Camilla, og hun har gjort et helt fantastisk stykke arbejde. Jeg har fået hest hjem med selvtillid Og som er tryk ved sin rytter ❤️
Camilla er et helt fantastik menneske og anbefaleder hende gerne til alle ❤️

Ida, ejer af ung, rå og usikker hoppe.

Camillas arbejde både med hest og menneske er helt fantastisk vildt flot og imponerende.
Vi har købt en 7 års utilredet hoppe Maggi, som vi sendte i tilridning hos Camilla.
Maggi var nervøs og usikker, men Camilla kom hurtigt tæt ind på livet af hende, og gjorde store fremskridt efter et par måneder. Desværre fik Maggi en skade da hun kom hjem fra Camilla og kunne derfor ikke rides. Derfor måtte hun afsted igen, efter kun 5 dage var hun igen i topform, og det samme var min datter, som bl.a. pga. Camillas tilgang, kunne sætte sig i sadlen på Maggi, og ride derudaf.
En dejlig solstråle historie.
Tak for din hjælp Camilla.


Katrine, usikker hoppe med konflikt adfærd

Jeg havde min hest i træning fra maj til slutningen af juni 2018 hos Camilla. Det er det absolut bedste valg jeg har truffet, og vil anbefale andre at tage Camilla i betragtning hvis I overvejer at sende jeres hest i træning. Jeg sendte en meget usikker hest afsted og hentede en selvsikker hest der havde lært at galoppere og at springe, som var der vi havde vores udfordringer. Camilla arbejder ud fra, at hesten skal have lov til at have sine meninger, og det beundrer jeg hende for, og er klart en ting jeg vil tage med i mit videre arbejde omkring hestene. 5 store stjerner herfra!


Anna, hest med voldsom konflikt adfærd

Jeg kan varmt anbefale at sende hest i træning ved Camilla Stormont. Camilla er meget dygtig og utrolig ærlig. Min hest virkede meget låst og frem for at presse hesten unødvendigt indgik vi aftale med dyrlægen hun samarbejder med, der tilsammen gjorde at tilridningen af min hest kunne ske i ro og mag. Camilla tænker helt sikkert på hesten mere end pengene!

Jeg er meget glad og tilfreds. Varmeste anbefalingerPutin var i gentilridning, efter at være løbet i panik med rytter flere gange efter tilridningen. Efter to måneders tærning var Putin igen den søde og tillidsfulde hest, han altid havde været.

Prinz, i videreuddannelse og miljøtræning grundet nervøs adfærd.